Seminare de informare ,,Înțelegerea principalelor puncte ale politicilor UE față de Republica Moldova”

Dragi studenți, tineri profesioniști și comunitate academică a USARB,

 Avem deosebita placere de a vă invita la seminarele ,,Înțelegerea principalelor puncte ale politicilor UE față de Republica Moldova”, din cadrul proiectului Nr. 610667-PPE-1-2019-1-MDEPPJMO-PROIECT: Promovarea Integrării Europene a Republicii Moldova, cu accent pe sectorul agricol, cofinanțat cu sprijinul UE. Dacă sunteți interesați de politicile UE, oportunitățile oferite de UE, agricultură, dezvoltare rurală, nu ratați șansa de a participa la aceste seminare cu discursuri interactive oferite de invitați cu experiență și cunoștințe în domeniu, prezentări și studii de caz.

Seminarele sunt organizate ținând cont de insuficiența activităților de înțelegere, informare și suport pentru participanții interesați în politicile UE față de Moldova, cu accent pe aspectele de agricultură și dezvoltare rurală.

 Obiective:

Promovarea și consolidarea înțelegerii și conștientizării studenților, cercetătorilor din zonele rurale și locale cu privire la Politica Europeană de Vecinătate și Parteneriatul Estic, Acordul de Asociere UE- Republica  Moldova, cu accent pe politicile de agricultură și dezvoltare rurală ;

  • Informarea și sensibilizarea reprezentanților asociațiilor studențești, tinerilor, tinerilor lideri, organizațiilor neguvernamentale la nivel regional și local cu privire la importanța Politica Europeană de Vecinătate și Parteneriatul Estic pentru dezvoltarea țării și promovarea implicării acestora în dialogul de politici în comunitățile lor locale.

 Limba de lucru: Româna, Rusa, Engleza

 Cine poate participa?

Fiecare seminar va reuni cel puțin 30 de participanți interesați, inclusiv 2 contribuitori non-locali.

 Date: 

1-2 Iunie – de la 10:00 până la 17:00

3-4 Iunie – de la 10:00 până la 17:00

7-8 Iunie – de la 10:00 până la 17:00

9-10 Iunie – de la 10:00 până la 17:00

 Locul de desfășurare: 

  • Cahul / 1 și 2 iunie
  • Chișinău/ 3 și 4 iunie
  • Comrat/ 7 și 8 iunie
  • Bălți/ 9 și 10 iunie
  • Zoom

 Termen limită de aplicare: 31 mai 2021

 Înregistrați-vă aici: https://forms.gle/RzM37jADketqF5k26 

 Pentru informatii suplimentare va rugam sa consultati agenda

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa international.projectsmd@gmail.com

Pentru mai multe detalii despre proiect Nr. 610667-PPE-1-2019-1-MDEPPJMO-PROIECT: Promovarea Integrării Europene a Republicii Moldova, cu accent pe sectorul agricol, vă rugăm să vizitați site-ul web:

https://euagro-project.eu/ 

INFO ÎN LIMBA ENGLEZĂ

INFO ÎN LIMBA RUSĂ

 

Distribuie acest articol