Programul poate fi accesat aici

Catedra de filologie engleză și germană a Facultății de Litere a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți organizează Conferința științifică națională PROBLEME DE FILOLOGIE: ASPECTE TEORETICE ŞI PRACTICE, ediția a IX-a, în data de 9 decembrie 2022.

 

Arii de comunicare:

  • Lingvistica generală
  • Literatura universală
  • Metodica / didactica limbilor străine, metodica / didactica limbii materne
  • Educație interculturală.

Lucrările pot fi susținute în limbile: română, germană, engleză, franceză, spaniolă, rusă, ucraineană. Conferința este inclusă în Registrul național al manifestărilor științifice.

 

Înscrierea la conferință se face prin completarea formularului de participare online aici până în data de 02.12.2022. Conferința va avea loc în format mixt: prezență fizică și online. Detaliile referitoare la platforma electronică pe care se vor desfășura lucrările conferinței vor fi transmise participanților la o dată ulterioară.

Lucrările conferinței vor fi publicate într-un volum colectiv. Textul integral al comunicărilor va fi recepționat până la 07.01.2023 pe adresa: germana_balti@yahoo.de Varianta electronică a culegerii materialelor conferinței va fi expediată autorilor prin e-mail. Cheltuielile de organizare vor fi asigurate din bugetul USARB.

 

Date de contact:

3100, mun. Bălţi, str. Puşkin, 38

USARB, Corpul IV, etajul 5, sala 464

Tel: 0231 52387/0231 52447

E-mail:germana_balti@yahoo.de

Distribuie acest articol