În perioada 19-30 martie a.c., cadrele didactice de la catedra de științe economice, Facultatea de Științe Reale, Economice și ale Mediului, dr.conf.univ. Maria Oleiniuc și lector universitar Ianina Cazac au participat în la un stagiu de formare în cadrul proiectului „Diversification interdisciplinaire et interculturelle de  lʹenseignement universitaire de Balti par la mise en place dʹ une filière francophone en gestion des affaires”.

Proiectul este finanțat de Agenția Universitară Francofonă.

Pe parcursul stagiului profesorii au colaborat cu  cadrele didactice ale Universității l’IUT Louis Pasteur de SCHILTIGHEIMM. Jean-Claude MILLION,  professeur à l’IUT Louis Pasteur de SCHILTIGHEIM, M. Thierry BURGER, professeur à la Faculté de Sciences Économiques et de Gestion, Université de Strasbourg, Assitante de Direction – Angelique LAUGEL – EHLES și reprezentantul de Services d’appui aux missions et de gestion des ressources (qualite) Aurelie MARTIN. Scopul stagiului a fost preluarea bunelor practici implementate la Universitatea l’IUT Louis Pasteur de SCHILTIGHEIM de la Strasbourg, Franța, pentru a promova cultura calității și a îmbunătățirea procesul educațional.

Noile relații de parteneriat vor  contribui la îmbunătățirea procesului de învățământ și dezvoltarea cercetării la USARB în domeniul științelor economice.

Distribuie acest articol