SESIUNE DE INFORMARE ÎN CADRUL PROIECTULUI ReSTART 

În data de 21 mai a.c. studenții de la Ciclul I și II, la specialitățile economice ale Facultății de Științe Reale, Economice și ale Mediului au participat la Sesiunea de informare în cadrul proiectului Erasmus+, CBHE:  ReSTART „Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in MOLDOVA”, nr. 585353-EPP-1-2017-1-RO-EPPKA2-CBHE-JP), care în prezent se derulează la USARB.

În cadrul sesiunii studenţii şi profesorii au fost familiarizați cu oportunitățile oferite de proiectul ReSTART în vederea implementării metodelor moderne de predare-învățare în cadrul procesului de modernizare a programelor de studiu la specialitățile economice.

De asemenea, au fost prezentate cele mai bune practici în domeniul învățământului antreprenorial  din Franța (Universitatea din Strasbourg) și România (Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași), au fost  discutate rezultatele sondajului realizat în cadrul proiectului nominalizat vizând gradul de satisfacție privind competențele antreprenoriale și digitale ale studenților, profesorilor și angajatorilor.

Galerie foto aici

Distribuie acest articol