În premieră, în cadrul Zilelor Sănătății la USARB!!!

Miercuri, în data de 04.04.2018, în cadrul “Zilelor Sănătății ” ediția a IX-a, s-a desfășurat

” Friendly psychology battle”, activitate la care au participat toți studenții de la specialitatea Psihologie.  ”Bătălia„ s-a dat între studenții anului III de la specialitatea Psihologie.

Scopul activității a fost evaluarea/consolidarea cunoștințelor/competențelor acumulate în cadrul cursurilor universitare  Psiholgia Sănătății și Sănătate psihică și stil de viață, având ca titular de curs pe Dna Daniela Cazacu, drd. lect. univ., prodecanul specialității Psihologie.

Am fost onorați să avem alături de noi pe Șefa Catedrei de Psihologie, Dna Silvia Briceag, conf. univ., dr., lectori univ. Natalia Gutu, Vasile Garbuz.

“Friendly psychology battle”, s-a desfășurat în 3 etape:
La etapa 1 – echipele  ,,Optimiștii si ,,Sano-Experții,,  formate din studenți de la anul III, grupa PS31Z,  și-au prezentat într-o manieră deosebită  deviza echipei. Conținutul mesajelor  a fost profund impregnat de competențele formate în cadrul cursurilor studiate.
La etapa 2 – au fost aduse în atenția publicului curiozități din domeniul psihologiei sănătății, care au trezit un interes deosebit publicului prezent în sală. 
La etapa a treia a fost organizată o victorină în care a fost implicat publicul.

Raspunsurile corecte au fost ,,premiate,,.

Prin această activitate studenții au demonstrat că, posedă cunoștințe vaste, fundamentate științific,  din  domeniul Psihologiei sănătății si Sănătate psihică și stil de viață.

Friendly psychology battle s-a încheiat pe o nota pozitivă, într-o atmosferă prietenoasă, veselă.

Studenții de la PSIHOLOGIE aleg SĂNĂTATEA ÎN CULORI!!!

CLIC POZE

Distribuie acest articol