Pentru studenții și colaboratorii USARB interesați de limba franceză și examenul de limbă engleză Cambridge English

Alianța Franceză din Moldova vă propune o nouă ofertă de cursuri. Înscrierile pentru sesiunile ce încep din 10 septembrie, vor avea loc de pe 3 până pe 7 septembrie 2018, la Chișinău, Bălți și Nisporeni.

Mai multe detalii aici 

Alianța Franceză din Moldova este centru autorizat pentru organizarea examenelor de limba engleză Cambridge English.

Ținând cont de modificările cursului de schimb valutar, Alianța Franceză din Moldova a decis să ofere mai multe beneficii publicului său și să reducă tarifele pentru examenele de limba engleză Cambridge English.

Puteți vizualiza o nouă listă tarifară pe site-ul Cambridge English Authorised Center – Alianța Franceză din Moldova sau pe pagina de Facebook.

EXAMENE RECUNOSCUTE PENTRU BACALAUREATUL DIN REPUBLICA MOLDOVA

Examenele Cambridge English sunt recunoscute de peste 20 000 de angajatori, universități și organisme guvernamentale, care le acceptă și care recunosc aceste calificări în lumea întreagă.

Examenele se bazează pe nivelurile Cadrului European Comun de Referință (CECR A1, A2, B1, B2, C1, C2). Acestea permit validarea nivelului de cunoaștere a limbii engleze în cadrul școlarizării, în vederea urmării studiilor superioare în străinătate, într-o universitate dintr-o țară anglofonă sau nu – numeroase universități sau școli franceze solicită o diplomă Cambridge English la înscriere –, sau pentru integrarea în mediul profesional. 

Aceste diplome favorizează de fapt, mobilitatea profesională și posibilitățile de studii, îmbogățind CV-ul Dvs.

De asemenea, diplomele sunt recunoscute de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova în vederea scutirii de susținerea probei de engleză din cadrul bacalaureatului. Obținerea diplomelor cu nivelul B2 sau cu un nivel mai avansat vă scutește de la susținerea probei de engleză din cadrul examenelor de bacalaureat obținând în mod automat 10/10.

Diplomele eliberate sunt valabile pe viață !

Nu ezitați să vă informați despre ofertele de examene și cursurile de pregătire Cambridge English, precum și despre programul sesiunilor de examene accesând site-ul Alfr – Cambridge English authorised exam centre, pagina de Facebook sau puteți contacta la direct:

Diana CRETU sau Dina BOBINA + 373 22 23 45 10

Distribuie acest articol