Mobilitate academică internațională Erasmus+ la USARB

În perioada 30.04.19 – 04.05.19 domnul Andris PETERSON, conf. univ. dr., Universitatea din Turiba, Letonia, a beneficiat de mobilitate academică internațională (formare), susținută de programul Erasmus+, Acțiunea-Cheie1 (mobilitatea persoanelor în scop educațional), la USARB. 

Stagiul de mobilitate academică internațională a fost focusat pe domeniul relațiilor internaționale și comunicare, acțiuni de consolidare a capacităților USARB și a Universității din Turiba în vederea punerii în aplicație a proiectelor comune.

Proiectele Erasmus+, Acțiunea-Cheie1 (mobilitatea persoanelor în scop educational), sprijină activitățile de mobilitate internațională din sau către țările partenere în domeniul învățământului superior. Această acțiune contribuie, de asemenea, la cooperarea dintre UE și Republica Moldova, consolidând reformele în domeniul învățământului superior.

Mulțumim Universității din Turiba, Letonia, pentru parteneriat durabil și eficient, care asigură implementarea proiectelor de mobilitate academică internațională, finanțate de Comisia Europeană prin intermediul programului Erasmus+.

Mai multe detalii găsiți aici

Distribuie acest articol