Erasmus+ Alumni Crossroads

Oficiul Național Erasmus+ în Moldova a organizat  joi, 23 mai 2019, prima ediție a evenimentului Erasmus+ Alumni Crossroads,  dedicat beneficiarilor Erasmus+.

Evenimentul a reunit personalul academic și studenți participanți în proiecte Erasmus+ în cadrul a trei reuniuni: o ședință de tip cluster cu coordonatorii și membrii echipelor de proiecte Erasmus+ (Consolidarea Capacităților în Învățământul Superior, Mobilitate Internațională de Credite și Jean Monet) privind implementarea Programului Erasmus+ după 2020, reuniunea profesorilor universitari participanți în proiectele de mobilitate academică și reuniunea studenților beneficiari ai proiectelor de mobilitate academică.  

La eveniment au participat mai mulți reprezentanți ai personalului academic și administrativ din USARB, dar și de domnul Stefano BIANCHINI, Profesor universitar, Universitatea Bologna, Italia, beneficiar de mobilitate academică internațională (predare), susținută de programul Erasmus+, Acțiunea-Cheie1 (mobilitatea persoanelor în scop educational).

Participanții au împărtășit experiențele de participare în mobilități și proiecte Erasmus+. Evenimentul a prevăzut, de asemenea, o expoziție a proiectelor Erasmus+ de Consolidare a Capacităților în Învățământul Superior și Jean Monnet, implementate în Republica Moldova.

Mai multe fotografii de la eveniment găsiți aici

Distribuie acest articol