Agenția Națională Poloneză pentru Schimb Academic lansează un nou apel

Agenția Națională Poloneză pentru Schimb Academic anunță lansarea apelului pentru propuneri cu privire la participarea în cadrul programului  „Polish Returns 2020. COVID-19 Edition”. Apelul pentru propuneri este adresat instituțiilor care intenționează să angajeze oameni de știință ale căror cercetări se pot transpune în lărgirea cunoștințelor și soluționarea problemelor importante legate de epidemia COVID-19 și consecințele acesteia, în special reprezentanților care fac parte din științele biomedicale și ale sănătății.

Programul creează condiții optime pentru ca oamenii de știință care se întorc să efectueze cercetări științifice sau activități de dezvoltare la nivel mondial în Polonia. Universitățile naționale, institutele științifice și cele de cercetare necesită pentru cooperare specialiști cu experiență internațională și cunoaștere a ultimelor tendințe de cercetare din disciplina lor științifică.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de participare – 31 august, 2020

Mai multe detalii găsiți la link-ul:  https://nawa.gov.pl/en/nawa/news/new-edition-of-polish-returns-in-response-to-covid-19

Distribuie acest articol