Reuniunea Comitetului director al proiectului MHELM

În data de 26 noiembrie 2020, a avut loc reuniunea comitetului director a proiectului Erasmus+ ,,Leadershipul și Managementul în Învățământul superior din Republica Moldova”/Moldova Higher Education Leadership and Management / MHELM în format de videoconferință/online.

Doamna Larisa BUGAIAN, manager de proiect, a prezentat agenda și obiectivele întâlnirii. Ulterior, coordonatorii instituționali ai proiectului MHELM din universitățile din Moldova au prezentat rezultatele obținute de IÎS la pachetul de lucru 2.1 – dezvoltarea noului program de conducere și management, programul de formare „Leadership si management” pentru conducătorii si managerii din instituţii de învăţământ superior din Republica Moldova.

Ulterior, liderii pachetelor de lucru au prezentat rezultatele obținute în proiect în primul an de lucru:

  • 2 – Pilotarea noului program Leadership și Management”: David DAWSON /Larisa BUGAIAN;
  • PL 3 – Managementul calității: Alexander KRAUSS;
  • PL 4 – Diseminare: Carolina TIMCO;
  • PL 5 – Management de proiect / Raportare Larisa BUGAIAN;
  • PL 5 – Management de proiect / Finanțe Daniela POJAR.

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți a fost reprezentată la eveniment de către Valentina PRIȚCAN, prorector pentru activitatea științifică și relații internaționale, conferențiar universitar, doctor, coordonator instituțional al proiectului MHELM, care a prezentat rezultatele proiectului obținute de echipa USARB.

Mai multe detalii despre proiectul 609656-EPP-1-2019-1- MD-EPPKA2-CBHE-SP ,,Moldova Higher Education Leadership and Management”-MHELM (Leadership și Management în Învățământul Superior din Republica Moldova – MHELM), Acțiunea cheie 2 – Consolidarea capacităților în domeniul Învățământului Superior, finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+  pot fi găsite pe:

– pagina web a USARB, dedicată proiectului MHELM: https://usarb.md/mhelm/

– pagina oficială a proiectului: http://mhelm.utm.md/

– pagina de facebook a proiectului MHELM: MHELM – Moldova Higher Education Leadership and Management

Distribuie acest articol