Primul Forum de orientare în carieră destinat viitorilor studenți a avut loc la Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți

Evenimentul a fost dedicat absolvenților de liceu din Republica Moldova, care  își propun să devină studenți #Acasă.

În cadrul Forumului, USARB și-a prezentat oferta educațională pentru anul universitar 2021-2022, prin intermediul unui dialog mai strâns dintre mediul universitar, mediul de afaceri, comunitatea studențească USARB și viitorii studenți.

Rectorul USARB, conf. univ., dr. Natalia Gașițoi, a declarat în cadrul deschiderii evenimentului că Universitatea din Bălți în cei peste 75 de ani a format peste 70 de mii de specialiști pentru diverse sectoare ale economiei, iar absolvenții acestei instituții sunt apreciați atât în Republica Moldovă cît și peste hotare . În acest context, rectorul i-a îndemnat pe absolvenții de liceu să aleagă USARB.

În acest an Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți și-a propus să dinamizeze și să diversifice relațiile de colaborare, comunicare și inter-cunoaștere instituțională dintre universitate și instituțiile preuniversitare din Republica Moldova.

Transmisiunea video de la eveniment este disponibilă pe pagina de Facebook a universității https://fb.watch/5DjVA8X7cc/

 Urmărește-ne și pe contul de Instagram: https://www.instagram.com/usarb.md/

Distribuie acest articol