Competiție inedită de videoclipuri, cu premii atractive, adresată studenților

Centrul de Studii Europene, din cadrul Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, organizează, în perioada iunie-iulie 2021, o competiție inedită de videoclipuri, cu premii atractive, adresată studenților (atât celor înscriși în programe universitare de licență, cât și la master). Evenimentul se desfășoară on-line, la organizarea sa participând universități și ONG-uri din Polonia, Ungaria, Belarus, Republica Moldova, Ucraina și România.        

Concursul este o invitație adresată tuturor celor care îndrăgesc creațiile audiovizuale și doresc să-și exprime prin acest mediu gândurile, ideile, speranțele despre prietenie, toleranță și cooperare în Uniunea Europeană.

Competiția este organizată în cadrul proiectului ENACTED Network, European Union and its neighbourhood. Network for enhancing EU’s actorness in the eastern borderlands.

Eligibilitate: studenți înmatriculați la universități din Polonia, Ungaria, Belarus, Republica Moldova, Ucraina și România, în ciclurile de licență sau master, indiferent de specializare.

Tematică: Participanții sunt invitați să înscrie clipuri video (cu durata între 2 și 3 minute), pe teme ca: valoarea prieteniei dintre oameni și dintre vecinii UE, „unitate în diversitate”, puterea toleranței și înțelegerea diversității culturale, valoarea cooperării în consolidarea păcii în UE și democrația și spiritul civic în UE.

Premii: Aur – 350 EUR, Argint – 250 EUR, Bronz – 200 EUR, Cel mai creativ – 100 EUR, Cel mai bun mesaj -100 EUR, de popularitate 200 și 100 EUR.

Termen limită: 20 iunie 2021.

Mai multe informații despre competiție pot fi consultate, accesând adresa enacted.uaic.ro/contest.htm

www.facebook.com/enacted.network

Distribuie acest articol