Invităm studenții USARB la Hackathon (online)

Provocare pentru studenții ingenioși, pro-activi, creativi, interesați de dezvoltarea personală! Echipa proiectului SMART, programul european ERASMUS+, vă invită să vă testați cunoștințele, competențele și creativitatea în Hackathon-ul internațional SMART, care se va desfășura în perioada 2-3 septembrie 2021. Evenimentul va fi organizat online, în limba engleză, cu participarea tinerilor din Moldova, Armenia și Belarus.

Tinerii sunt invitați să dezvolte soluții pentru o companie turistică din Albena, Bulgaria, lucrând la una dintre următoarele direcții:

  • proiectarea și dezvoltarea de noi produse sau servicii pentru a răspunde provocărilor legate de COVID-19;
  • pătrunderea pe noi piețe ca urmare a prăbușirii record a vânzărilor din cauza pandemiei și a restricțiilor de călătorie aferente COVID-19;
  • managementul talentelor și păstrarea angajaților în sectorul turistic în perioada de pandemie;
  • proiectarea de noi strategii de comunicare și promovare pentru a diminua impactul negativ al COVID-19 asupra businessului.

Pe durata evenimentului veți avea parte de traininguri, unde veți învăța cum să lucrați asupra problemei, cum să identificați și să testați soluțiile. Pe lângă training veți beneficia și de suportul mentorilor.

Limba de lucru a evenimentului – engleză. Dacă nu posedați engleza, puteți participa în echipă cu alte persoane care o posedă! 

Ce câștigi de la participarea la Hackathon?

  • training, dar și suportul mentorilor pentru a învăța cum se lucrează asupra unei probleme reale de business;
  • comunicare și brainstorming cu alți tineri isteți, pro-activi și focusați pe dezvoltare personală;
  • certificat de participare și diplomă de la un eveniment internațional (care vor aduce un avantaj semnificativ CV-ului);
  • testarea în practică a forțelor proprii, dar și oportunitatea de a verifica relevanța cunoștințelor și competențele pe care le posezi;
  • și nu în ultimul rând – adrenalină și imbold pentru a învăța și mai multe.

Procedura de înregistrare. Te poți înscrie individual sau în echipă (max. 5 persoane)!

Formular de înregistrare: aici 

Termen limită pentru înregistrare: 31 august 2021. Participanții înregistrați vor primi detalii despre hackathon, agendă și link-ul ZOOM.

Dacă apar întrebări nu ezita să ne contactați: coordonator echipă SMART Caffe USARB – Valentina Prițcan, e-mail: valentina.pritcan@gmail.com  tel.: 0 693 22482

Hackathon-ul SMART este unul dintre evenimentele importante, organizate în cadrul proiectului “Fostering University-Enterprise Cooperation and Entrepreneurship of Students via Smart Caffes/SMART”, co-finanțat prin programul ERASMUS+ al Uniunii Europene, număr de referință 585620-EPP-1-2017-1-EL-EPPKA2-CBHE-JP.

Hackathon-ul este organizat prin aplicarea conceptului de Open Innovation, utilizat de către universitățile partenere, atât în activitățile curriculare, cât și în cele extracurriculare.

Organizatori ai evenimentului:

  • Universitatea de Management din Varna, Bulgaria;
  • ONG Impuls, Moldova.

Pentru a cunoaște mai multe despre proiectul SMART, accesați:

Pagina web a proiectului SMART: www.smartcaffe.eu

Pagina proiectului SMART pe site-uș USARB: https://usarb.md/smart/

Platforma creată în cadrul proiectului: www.smartchannel.org

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

Distribuie acest articol