๐˜ผ๐™™๐™ข๐™ž๐™ฃ๐™ž๐™จ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™ฉฬฆ๐™ž๐™– ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™๐˜ฝ, ๐™™๐™–๐™ง ๐™จฬฆ๐™ž ๐™–๐™—๐™จ๐™ค๐™ก๐™ซ๐™š๐™ฃ๐™ฉฬฆ๐™ž๐™ž ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™๐˜ฝ ๐™–๐™ช ๐™›๐™–ฬ†๐™˜๐™ช๐™ฉ ๐™ช๐™ฃ ๐™˜๐™–๐™™๐™ค๐™ช ๐™จ๐™ฉ๐™ช๐™™๐™š๐™ฃ๐™ฉฬฆ๐™ž๐™ก๐™ค๐™ง ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™๐˜ฝ ๐™จ๐™–ฬ†๐™™๐™ž๐™ฃ๐™™ ๐™ข๐™–๐™ž ๐™ข๐™ช๐™ก๐™ฉฬฆ๐™ž ๐™–๐™ง๐™—๐™ช๐™จฬฆ๐™ฉ๐™ž ๐™™๐™š ๐™ข๐™–๐™œ๐™ฃ๐™ค๐™ก๐™ž๐™– ๐™žฬ‚๐™ฃ ๐™˜๐™ช๐™ง๐™ฉ๐™š๐™– ๐™ž๐™ฃ๐™จ๐™ฉ๐™ž๐™ฉ๐™ช๐™ฉฬฆ๐™ž๐™š๐™ž.

โœ…Administraศ›ia Universitฤƒศ›ii de Stat ,,Alecu Russoโ€ din Bฤƒlศ›i s-a alฤƒturat, pe 18 noiembrie, cu ocazia Zilei Naศ›ionale a Studentului, la campania naศ›ionalฤƒ de รฎnverzire a plaiului โ€žPlanteazฤƒ-ศ›i viitorulโ€, 2021. Prin intermediul acestui gest, actorii implicaศ›i au oferit studenศ›ilor USARB un cadou neobiศ™nuit โ€“ 12 arbuศ™ti de magnolia.
โœ…Curtea instituศ›iei noastre a fost amenajatฤƒ cu aceศ™ti arbuศ™ti de magnolia, care vor รฎnflori anul viitor ศ™i vor oferi culori noi vieศ›ii studenศ›eศ™ti din oraศ™ul nostru.
โœ…Acศ›iunea de plantare a fost iniศ›iatฤƒ de Universitatea de Stat ,,Alecu Russoโ€ din Bฤƒlศ›i, susศ›inutฤƒ de Colegiul Pedagogic โ€žIon Creangฤƒโ€ ศ™i de Complexul de agrement Goldhaus Bier&Steakhaus.
 
 
 
 
 
Distribuie acest articol