Programe de burse Lane Kirkland și Kirkland Research 2022-2023!

Ambasada Republicii Polone la Chișinău anunță lansarea programelor de burse Lane KIRKLAND și KIRKLAND Research din Polonia pentru anul academic 2022–2023.

Din anul 2000, peste 1000 de absolvenți au participat la programul respectiv. Grupul de absolvenți include membri ai guvernului, parlamentari, manageri ai marilor corporații multinaționale, manageri ai organelor guvernamentale locale, NGO și activiști civici.

Autorul și fondatorul programului este Fundația pentru libertate polono-americană. Programul este, de asemenea, susținut financiar de Agenția Națională Poloneză pentru Schimb Academic (NAWA).

Programul oferă două semestre de studii într-unul din cele cinci centre academice poloneze (Varșovia, Cracovia, Wrocław, Poznań, Lublin) și cel puțin două săptămâni de stagiu profesional în organizații de stat, private și neguvernamentale.

În cadrul Programului de cercetare Kirkland se oferă burse de cercetare de un semestru pentru anul universitar 2022/2023 adresată candidaților ce dețin o diplomă de doctorat.

Termenul limită pentru depunerea dosarului este 1 martie, 2022

Informații detaliate și de contact:

             www.kirkland.edu.pl

E-mail: kirkland@kirkland.edu.pl

 Informații suplimentare (limba engleză și limba rusă) găsiți aici:

Distribuie acest articol