Centrul de cultură britanică al USARB a fost dotat cu echipament modern de către Ambasada Regatului Unit în Republica Moldova

În data de 6 aprilie 2022, reprezentanții Ambasadei Regatului Unit în Republica Moldova au realizat o misiune nobilă pentru studenții USARB, pasionați de limba și cultura engleză – au donat echipament modern Centrului de cultură britanică al USARB.

Jennifer Tasker, șefa adjunctă a misiunii și Iulia Guțuleac, ofițer politic, Ambasada Regatului Unit în Republica Moldova, au avut, pe această cale, o întrevedere cu doamna Rector Natalia GAȘIȚOI, conf. univ., dr.

Jennifer Tasker și Iulia Guțuleac au întreținut un dialog interactiv cu studenții USARB, administrația Facultății de Litere (Lilia TRINCA, conf. univ., dr., decanul Facultății de Litere, Elvira GURANDA, asist. univ., dr., prodecanul Facultății de Litere, Oxana CHIRA, conf. univ., dr., șefa Catedrei de Filologie engleză și germană) și responsabilii de funcționarea Centrului de cultură britanică al USARB (Elena VARZARI, asist. univ. și Oxana STANŢIERU, asist. univ.).

Multumiri Ambasadei Regatului Unit în Republica Moldova pentru donații și parteneriat eficient!

Evenimentul a fost organizat cu suportul Departamentului RI al USARB.

Distribuie acest articol