Mobilități academice la Universitatea din Volda, Norvegia!

Studenta Facultății de Litere a USARB Mirela Marchitan a revenit din stagiul de mobilitate internațională de credite la Universitatea din Volda, Norvegia, realizat cu suportul USARB și a programului Erasmus+!

Mirela Marchitan a împărtășit propriile impresii despre mobilitate: ,, Experiența mea Erasmus+ în Volda, Norvegia, a fost negreșit cea mai frumoasă  și memorabilă experiență din viața mea de studentă, întrucât, chiar și după revenirea mea acasă, sentimentele că o parte din mine este acolo, nu mă părăsesc. 

Volda a rămas locul pe care nu-l voi uita niciodată, deoarece mi-a dăruit prietenii noi, viziuni noi, cunoștințe noi și posibilități de a descoperi alte laturi ale personalității mele. Studiind la Volda University College,  nu doar am spart barierele lingvistice, ci am învățat să operez cu un alt sistem de învățământ. Am învățat să trăiesc într-un mediu multicultural și  mai mult de atât, să primesc o plăcere maximă că fac și eu parte din acel mediu. Tot în Volda am avut și primele experiențe de hiking. Aș spune că acolo mi-am atins primul propriul meu Everest (960 m). La fel am fost parte din  NATURA, un grup de studenți care își petreceau aproape fiecare weekend în sânul naturii ( la cules ciuperci, hiking, dormit sub cerul liber și workshop-uri ). Șansa de a face parte dintr-o astfel de comunitate m-a legat sufletește și mai mult de Volda. Nu pot decât să fiu recunoscătoare pentru experiența extraordinară ERASMUS+, ce nu mi-o va înlocui nici un alt loc, niciodată”.

Mulțumim, Mirela Marchitan, pentru impresii împărtășite! USARB oferă experiențe de neuitat! 

Distribuie acest articol