Învață, generează idei și lansează un startup tehnologic

Acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups lansează un pre-accelerator online de afaceri tehnologice, Dreamable.

Dreamable este dedicat studenților și liberilor profesioniști ce vor să se inițieze în domeniul antreprenoriatului tehnologic. Pre-acceleratorul online Dreamable își propune popularizarea inovației, modelelor de business scalabile și crearea afacerilor cu misiune în rândul tinerilor.

Dreamable va dura 2 luni și cuprinde sesiuni săptămânale livrate de mentori locali,  unde participantele/ții vor putea identifica idei de afaceri relevante de dezvoltat, vor efectua teme pentru acasă practice, vor participa la sesiuni de mentorat și vor învăța tot ce trebuie să știe pentru a-și lansa propriul startup.

De ce trebuie să participi în Dreamable ?

Pentru că acest program va oferi oportunitatea:

– De interacționare cu experte/ți și mentore/ri care au reușit să-și lanseze propriile afaceri tehnologice;

– De înțelegere a structurii unui startup și de identificare a cât mai multor idei care ar avea potențial de fi transformare în companii de succes;

– De participare la evenimentele de antreprenoriat organizate de Dreamups ce vor inspira, motiva și dezvolta rețeaua de conexiuni.

Cine poate participa?

În program se pot implica tinerele și tinerii care vor să se inițieze în domeniul antreprenoriatului, preponderent studenți și liber profesioniști cu sau fără idee de afacere. Programul este unul potrivit pentru a înțelege mai bine cum se poate de identificat o idee, cum se găsesc potențiali consumatori, cum se promovează produsul/serviciul dezvoltat, cum creezi un prototip, ce strategii de vânzări sunt potrivite și cum poate fi  prezentată ideea ta în fața investitorilor.

Ce vei obține dacă te înscrii în Dreamable?

  • Programul este structurat în opt module esențiale pentru a dezvolta un startup scalabil de succes: vei învață totul despre startup-uri scalabile, de la cum să găsești o idee potrivită, un model de business viabil până la cum să faci marketing și să lansezi afacerea;
  • Tinerele și tinerii avea acces la sute de resurse și materiale educaționale relevante;
  • Participantele și participanții vor avea posibilitatea să cunoască și să lucreze în grup cu alți participanți din program.

Taxa de participare în program este doar de 799 MDL.

Aplicațiile  sunt deschise până pe data de 09 MAI, ora 23:59, detalii pe dreamable.md

Dreamable este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups în parteneriat cu Orange Systems.

 

Distribuie acest articol