TÂRG DE OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălţi (USARB), în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, Goethe-Institut Bukarest, Ambasada Germaniei la Chișinău, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează Târgul de oportunități de carieră.

Târgul de oportunități de carieră va avea loc în data de 17 noiembrie 2022, orele 1000 -1600, în Sala polivalentă a Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți, str. Pușkin 38.

Obiectivul major al târgului rezidă în identificarea oportunităților de formare și perspectivele de angajare ale tinerilor în funcție de nevoile pieței muncii. Târgul va aborda subiecte axate pe  formarea tinerilor specialiști în corespundere cu necesitățile pieței muncii și promovarea angajabilității tinerilor pe teritoriul Republicii Moldova.

La târg sunt așteptați elevi, studenți și reprezentanți ai instituțiilor de învățământ  pentru a se familiariza cu joburile Entry-level prezentate de companii străine, preponderent germane, cu posibilitățile de pratică și internship, care se pliază pe cerințele publicului.

În cadrul târgului vor fi desfășurate ateliere tematice cu subiecte focalizate pe public speaking, autocunoaștere, redactarea unui CV, recomandări pentru elaborarea unei scrisori de motivație etc.

PROGRAM aici

Distribuie acest articol