Catedra de filologie engleză și germană a Facultății de Litere a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți Vă invită să participați la Simpozionului Internațional de primăvară QUALITY TEACHING FOR FUTURE / EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU VIITOR, ediția a IX-a, în data de 24 – 25 martie 2023.

Arii tematice:

  • Abordări și metode în educația lingvistică pentru viitor
  • Studii lingvistice în secolul XXI
  • Educația pentru media și educația digitală
  • Literatură și cultură
  • Transdisciplinaritate în educația lingvistică
  • Educație interculturală

Lucrările pot fi susținute în limbile: engleză, germană, franceză, spaniolă, română, rusă, ucraineană.

Înscrierea la simpozion se face prin completarea formularului de participare online AICI până în data de 1.03.2023Simpozionul va avea loc în format mixt: prezență fizică și online. Detaliile referitoare la platforma electronică pe care se vor desfășura lucrările simpozionului vor fi transmise participanților la o dată ulterioară.

Lucrările simpozionului vor fi publicate într-un volum colectiv. Textul integral al comunicărilor va fi recepționat până la 31.03.2023 pe adresa: silvia.bogdan@usarb.md.  Varianta electronică a culegerii materialelor conferinței va fi expediată autorilor prin e-mail.

Simpozionul este inclus în Registrul național al manifestărilor științifice.

Cheltuielile de organizare vor fi asigurate de Departamentul de Stat al Statelor Unite, de Ambasada SUA în Republica Moldova și de Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

Date de contact:

3100, mun. Bălţi, str. Puşkin, 38

USARB, Corpul IV, etajul 1, sala 404

Tel: 0231 52387/0231 52447

E-mail: silvia.bogdan@usarb.md  

 

Distribuie acest articol