MASTER CLASS

PROVOCĂRI ALE PERSOANELOR CU DISABILITĂȚI

ȘI MODALITĂȚI DE ADAPTARE

Vineri, 10 februarie 2023, Catedra de științe socioumane și asistență socială în colaborare cu Fundația ANCORA SALVĂRII a organizat masterclassul PROVOCĂRI ALE PERSOANELOR CU DISABILITĂȚI ȘI MODALITĂȚI DE ADAPTARE.

Valentina Prițcan, dr., conf. univ., prorector pentru activitatea ştiinţifică şi relaţii internaţionale USARB a deschis evenimentul și a salutat oaspeții.

La eveniment au participat asistenți sociali angajați ai DGASSPF, Centrelor comunitare, ONG-uri, psihologi din instituții de educație timpurie, licee, studenți, masteranzi și cadre didactice ale Catedrei.

Protagonista Inge Jose SMELIK, terapeut ocupațional din Țările de Jos (Olanda) a prezentat publicului experiența privind Adaptări și soluții pentru o viață cât mai independentă.

Raluca PURICI, asistent social din România a împărtășit experiența profesională privind Profilul sensorial al persoanelor cu disabilități (cu autism).

Este de menționat că, pentru membrii Catedrei de științe socioumane și asistență socială din partea Fundației ANCORA SALVĂRII a fost făcută donație de carte.

 

 

Distribuie acest articol