Festivalul Internațional de Muzică Mărțișor invită spectatorii la un Concert și Master Class organizat tinerilor pasionați de muiză

În data de 7 martie 2023, Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți va fi gazda unui concert de zile mari, oaspetele principal fiind Formația de jazz „The Ambassadors” a Comandamentului Forțelor Aeriene din Europa și Africa al Statelor Unite.

Orchestra, formată din 14 membri va organiza și ateliere educaționale cu participarea discipolilor școlilor de muzică.

Trupa își va încheia experiența de Mărțișor pe 9 martie, la Palatul Republicii cu un mare concert întitulat „Jazz la Filarmonică” pe care îl va susține alături de Orchestra Filarmonicii Naționale. Concertele se vor baza pe influența lui Glenn Miller asupra culturii muzicale americane, în special asupra compozițiilor de jazz. Pentru mai multe, informații accesați http://bit.ly/3J3943R .

Evenimentul face parte din programul de concerte din cadrul Festivalului Internațional de Muzică Mărțișor – a 55 -a ediție, organizat de Filarmonica Națională Serghei Lunchevici din Chișinău în colaborare cu Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.

 

Distribuie acest articol