Programul național de burse al Republicii Slovace!

Ambasada Republicii Slovace la Chișinău informează despre ofertele Programului național de burse al Republicii Slovace! Noul apel de candidaturi pentru burse de studiu, predare, cercetare și stagii academice artistice facilitează sprijinirea mobilității spre universități și instituții de cercetare în anul universitar 2023/2024.

Programul național de burse al Republicii Slovace sprijină studiile, predarea, cercetarea și stagiile artistice la universități și organizații de cercetare. Programul sprijină mobilitatea academică în ambele direcții – bursieri internaționali spre Slovacia, precum și bursieri slovaci spre alte țări. Programul oferă burse pentru acoperirea costurilor de trai pe durata șederii și indemnizații de călătorie (studenți și doctoranzi în cazul bursierilor internaționali).

Termenul limită pentru depunerea cererilor – 30 aprilie 2023, ora 16:00 CEST (GMT+2).

Cererile se depun online la adresele:  www.stipendia.sk sau www.scholarships.sk.

Cu ocazia deschiderii apelului pentru candidați, va fi organizat un webinar axat pe pregătirea cererii pentru o bursă în cadrul Programului național de burse de studii al Republicii Slovace. Webinarul se adresează candidaților străini și va avea loc sâmbătă, 1 aprilie 2023, la ora 13:00 CEST (GMT+2)  http://bit.ly/3n9SOFXSAIA, n.o. – WEBINAR: Study & Research Scholarships to Slovakia(2) WEBINAR: Study & Research Scholarships to Slovakia! | Facebook.

 

Distribuie acest articol