La o ceașcă de cafea cu aromă de Erasmus+, ediția a VIII-a!

Departamentul de Relații Internaționale al Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți organizează în data de 18 aprilie 2023, evenimentul ,,La o ceașcă de cafea cu aromă de Erasmus+, ediția a VIII-a!

Vă invităm să savurați experiențele inedite ale studenților USARB, beneficiari de mobilități academice Erasmus+, dar și impresiile personale ale acestora cu privire la impactul mobilității asupra creșterii personale și profesionale

Suplimentar, veți primi informații despre noile oferte de burse, procedurile de depunere a dosarelor, posibilitățile de participare la Școli de vară 2023!

Evenimentul este dedicat sporirii proceselor de internaționalizare  ale USARB prin mobilități academice și are motto-ul ,,Servește experiența de internaționalizare împreună cu noi!”.

Echipa Relații internaționale a USARB Vă așteaptă în Sala Senatului USARB, ora 11.30, în data de 18 aprilie 2023. Studenții care nu se află, la moment, în municipiul Bălți, pot participa virtual la eveniment, prin aplicația Google Meet, accesând link-ul https://meet.google.com/wkm-wuiq-wpq .  

Pentru detalii suplimentare ne contactați la telefon: 069322482

 

 

 

 

Distribuie acest articol