O VIZITĂ DE STUDIU LA COMPANIA DRÄXLMAIER GROUP MOLDOVA DIN MUN. BĂLȚI

În data de 27 aprilie 2023 cei mai buni studenții de la Facultatea de Științe Reale, Economice și ale Mediului – usarb.md au vizitat cu mare interes compania DRÄXLMAIER GROUP Moldova din mun. Bălți. 

Grupul DRÄXLMAIER este unul dintre primii 100 de furnizori de componente auto din lume și operează în peste 65 de locații în peste 20 de țări. Fondată în Germania în 1958, acum are aproximativ 74.000 de angajați în întreaga lume. În 2022, compania a atins vânzări de 5,1 miliarde de euro.

Compania de familie este specializată în producția de sisteme de cablaje, componente electrice și electronice centrale, sisteme de interior și sisteme de baterii de joasă și înaltă tensiune pentru mobilitatea electrică a vehiculelor Premium: Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și VW.

Studenții Facultății au aflat istoria companiei, au fost impresionați de procesul de producere, au aflat specificul activității departamentelor și pozițiile vacante atractive din cadrul acestora, în special în domeniul tehnologiei, ingineriei și tehnologiei informației.

Mulțumiri alese tuturor celor care au fost azi cu noi, oamenilor dedicați, pentru o zi specială, emoții de bucurie și speranță într-un viitor mai bun. Mulțumiri mari partenerului fidel al Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Companiei germane DRAEXLMAIER, DRÄXLMAIER Group Moldova pentru susținerea speranței tinerilor de a învăța, de a deveni specialiști onești și utili societății noastre.

Mai multe poze aici

 

 

 

Distribuie acest articol