Studenții USARB au beneficiat de o sesiune de informare despre bursele oferite de Colegiul Europei din Natolin

Departamentul de Relații Internaționale al USARB, în colaborare cu Adam Volf, ofițer de comunicare și recrutare la Colegiul Europei din Natolin (Polonia), Delegația UE în Moldova, au organizat în data de 13 noiembrie 2023, o sesiune de informare despre oportunități de studii la College of Europe!

 

Adam Volf, ofițer de comunicare și recrutare la Colegiul Europei din Natolin, a prezentat istoria Colegiului, oferta academică, oportunitățile de burse pentru studenții din Moldova, specificul vieții studențești în Polonia și procedurile de aplicare pentru programul de burse.

Evenimentul a avut un caracter interactiv. Studenții și personalul academic au adresat întrebări, au menținut un dialog deschis cu Adam Volf, ofițer de comunicare și recrutare la Colegiul Europei din Natolin.

Colegiul Europei este cea mai veche și cea mai renumită instituție de studii postuniversitare și de formare în afaceri europene din Europa și rămâne unic și inovator până în prezent. Funcționează în două campusuri, unul în Bruges (Belgia) și celălalt în Natolin (Varșovia, Polonia).

Misiunea Colegiului Europei este de a oferi absolvenților și tinerilor profesioniști o perspectivă mai largă asupra Europei.

 

Distribuie acest articol