Competiția Internațională a ideilor de afaceri organizată în cadrul proiectului CONNECT

De o călătorie grozavă în lumea afacerilor au beneficiat  absolvenții Programului de Inteligență competitivă, elaborat și implementat în cadrul proiectului CONNECT, programul Erasmus+ al Uniunii Europene. Ingenioși și creativi, studenții și-au prezentat produsele inedite la Competiția Internațională a ideilor de afaceri organizată în cadrul proiectului CONNECT ,,Connecting universities-industry through smart entrepreneurial cooperation and competitive intelligence of students in Moldova, Georgia and Armenia” (Ref. nr.: 617393-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-JP), din cadrul programului Erasmus+.

Evenimentul a fost găzduit de compania Anthology Management LLC, orașul Sofia, Republica Bulgaria, în perioada 19-20 decembrie 2023.

Competiția internațională a ideilor de afaceri reprezintă etapa finală de implementare a proiectului CONNECT, cu participarea absolvenților programului de Inteligență competitive din Moldova, Georgia și Armenia.

Arbitrilor nu le-a fost ușor să desemneze câștigătorii. Suntem recunoscători pentru această experiență și sperăm că, împreună cu partenerii proiectului CONNECT, am reușit să consolidăm competențele antreprenoriale și să contribuim la diseminarea modalităților inovatoare de predare și învățare în afacerile digitale. Toți participanții și-au demonstrat abilitățile de a prezenta ideile într-un mod succint, dar semnificativ, în timpul unui proces extrem de competitiv.

USARB a participat la Competiția internațională a ideilor de afaceri cu 2 absolvenți ai Programului de Inteligență competitivă:

  • Gheorghe Reșetnic, Facultatea de Științe Reale, Economice și ale Mediului, specialitatea Finanțe și bănci;
  • Victoria Prozorovscaia, Facultatea de Științe Reale, Economice și ale Mediului, specialitatea Finanțe și bănci;

Absolvenții Programului de Inteligență competitivă au fost însoțiți de membrii echipei de proiect CONNECT din USARB, care au implementat Programul de Inteligență competitivă

  • Natalia Branașco, dr., conf. univ., Catedra de Științe economice;
  • Victoria Postolache, dr., conf. univ., Catedra de Științe economice;

Mai multe detalii despre CONNECT găsiți pe pagina oficială a proiectului: http://connecterasmus.com/

și pagina de Facebook –

https://www.facebook.com/Connect-Project_ERASMUS-104343935083451

Pagina USARB a proiectului CONNECT: https://usarb.md/connect/

 

Distribuie acest articol