Primul Forum de cariere și stagii de practică din Bălți a avut loc la USARB

Mulțumim dragi tineri! Pentru numărul atât de mare, zâmbete, entuziasm și pentru că ați ales să scrieți alături de noi o nouă poveste frumoasă!

În data de 26 aprilie, USARB a găzduit prima ediție a Forumului de cariere și stagii de practică a unit sute de tineri și zeci de companii și instituții.

Forumul de cariere și stagii de practică, a fost organizat de USARB și Nortek, în parteneriat cu  ADR Nord, Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă și Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA), și susținut financiar de Guvernul Suediei, USAID, Ukaid. În cadrul evenimentului a fost organizat un Târg de cariere și stagii de practică, precum și discuții între absolvenți și potențiali angajatori. Eveniminetul a unit companii ce reprezintă industrii ale economiei Republicii Moldova, precum și reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale, care le-au vorbit tinerilor despre oportunitățile de angajare în câmpul muncii după absolvirea studiilor.

Mulțumim tuturor celor implicați și participanților pentru că au făcut acest eveniment posibil și pentru atmosfera minunată creată împreună!

 

Distribuie acest articol