Spectacol muzical cu ocazia Zilei Mondiale a Educației și Ziua Profesorului

Tradițional, în data de 5 octombrie este marcată Ziua Mondială a Educației și Ziua Profesorului. Cu această ocazie Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți(USARB) și Colegiul Pedagogic „Ion Creangă” din cadrul USARB organizează un spectacol  muzical de excepție, susținut de studenți, absolveți ai universității, elevi și cadre didactice.

Administrația Universității Vă invită să participați la evenimentul  dedicat Zilei Internaționale a Educației și Ziua Porofesorului în data de 4 octombrie 2024, ora 13:30, în incinta Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, alături de reprezentanții mediului academic și de cercetare, studenți și parteneri ai Universității, pentru a sărbători împreună acest important eveniment.

Sărbătoarea profesională, marcată în fiecare an la 5 octombrie, a fost instituită ca să atragă atenția asupra poziției reprezentanților acestei profesii în societate, a rolului cadrelor didactice în educația și dezvoltarea omenirii. Scopul acesteia este și de a mobiliza sprijinul oferit profesorilor pentru ca ei să poată răspunde în continuare nevoilor generațiilor viitoare.

Vă așteptăm drag!

 

 

Distribuie acest articol