Seminar informativ ,, Oportunităţi de angajare şi de a face o carieră în oraşul natal”

Miercuri, 4 aprilie a.c., studenţii de la Faculatatea de Drept şi Ştiinţe Sociale şi  Faculatatea de Ştiinţe Reale Economice şi ale Mediului au participat la seminarul informativ ,,Oportunităţile de angajare şi de a face o carieră în oraşul natal”, în cadrul căruia   reprezentanţii ÎM OMF „Microinvest” SRL  au  vorbit despre job-ul ideal pe care tinerii îl pot avea la ei acasă, despreProgramul_Induction și despre multe alte proiecte interesante pe care aceştia le implementează.

Foarte  important pentru studenţii USARB este că pot aplica la Programul Induction, şi chiar de a a face parte din echipa ÎM OMF „Microinvest” SRL , deoarece după cele 3 luni de instruire, aceştia vor  avea posibilitatea de a fi angajaţi oficial în una din filialele existente în cele 10 oraşe ale ţării.

Pentru a încuraja şi motiva studenţii USARB, Anastasia Medvetchii  absolventa primului Program Induction şi fosta studentă la USARB le-a comunicat că iniţial nu cunoştea foarte multe despre această companie, însă în scurt timp a reuşit să se transforme dintr-o tânără studentă cu gânduri copilăreşti într-o domnişoară bine determinată, cu scopuri de viitor stabilite. În urma aplicării la  program, Anastasia a rămas în echipă în funcţie de Expert în creditare filiala Bălţi ÎM OMF „Microinvest” SRL şi afirmă că este mulţumită de activitatea pe care o desfăşoară.

Deja în luna iunie a anului curent, va demara programul ,,Induction” .

Ce este Induction Programme?

Induction Programme – este pasul final în procesul de recrutare pentru candidații fără experiență de muncă. Toți candidații care trec cu succes procesul de selecție, vor participa în Induction Programme, unde vor cunoaște compania Microinvest din interior. Vor învăța cine sunt clienții companiei și care sunt principiile deservirii calitative a clienților, vor face cunoștință cu cultura corporativă și valorile noastre, care ne ghideaza în lucrul de zi cu zi. Obiectivul final este să ne convingem că putem crește profesioniști din tineri aplicanți la program, și cei care susțin cu brio programul le va fi propus un loc de munca în companie.

Induction Programme este construit pe doi piloni de baza:

Pilonul Teoretic

Participanții vor obține studii teoretice predate prin combinarea perfectă a metodelor moderne de studii pentru profesioniști – prezentări, discuţii cu șefii de departamente şi  managementul  companiei, studii de caz, jocuri de rol și proiecte. Formarea are loc în sediul central al companiei, în mun. Chișinău. Scopul acestui pilon este de a transmite participanților cunoștințe teoretice, care stau la baza lucrului practic.

Pilonul Practic

Participanții vor continua studiile în oficiile companiei, unde vor avea posibilitate să cunoască lucrul practic şi să încerce singuri să deservească clienţii. Pe parcursul perioadei de practică participantii vor fi ghidați de experții companiei. Participanții vor fi repartizați  la practică în toate oficiile Microinvest din republică.

Pentru a afla mai multe detalii depre program şi cum poţi deveni parte a echipei Microinvest, puteţi accesa linkul https://microinvest.md/fii-parte-din-echipa/  sau puteţi contacta la 060452333.

Distribuie acest articol