Activități dedicate Zilei Europei

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți organizează o serie de activități dedicate Zilei Europei. Atelierele, conferințele, spectacolele și lecțiile publice sunt organizate de cadrele didactice și structurile Universității, în perioada 18 aprilie-24 mai a.c.

Printre evenimente se numără workshopul „Implicarea studenților în reforma învățământului superior”, acțiunea ce va fi organizată la 4 mai. Un târg al tradițiilor și obiceiurilor naționale și europene va fi organizat la 8 mai, în scuarul USARB, de Secția pentru educație, cultură și viața studențească în comun cu Facultatea de Litere.

La 11 mai, se va desfășura un program cultural-artistic dedicat Zilei Europei, eveniment ce va avea loc pe Aleea Clasicilor din centrul orașului Bălți.

O lecție publică dedicat Zilei Europei va organiza la USARB Departamentul Relații Internaționale. Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă

Ultimul eveniment din agenda de acțiuni dedicate Zilei Europei va avea loc la 24 mai, fiind vorba de workshopul „Consolidarea capacităților USARB prin intermediul proiectelor din cadrul programului European Erasmus+”, care va fi promovat de Valentina Prițcan

În 2017, Parlamentul de la Chișinău a votat o lege prin care a declarat data de 9 mai – Ziua Europei – drept sărbătoare oficială în Republica Moldova.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [581.30 KB]

Distribuie acest articol