Lansarea proiectului ,,Fondul de Antreprenoriat pentru Tineri” în  USARB!

Universitatea de Stat  „Alecu Russo” din Bălți a găzduit în data de 26  septembrie 2018 evenimentul de lansare a proiectului ,,Fondul de Antreprenoriat pentru Tineri”. Evenimentul organizat de către Asociația Obștească „Caroma Nord” și USARB face parte din activitățíle proiectului ,,Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”.

Proiectul ,,Fondul  de Antreprenoriat pentru Tineri” este finanțat din resursele Uniunii Europene și cofinanțat de Guvernul Suediei prin intermediul Fundației Est-Europene. Misiunea asociației în cadrul proiectului ,,Fondul Antreprenorial pentru Tineri” este de a susţine echipe de tineri (18-30 ani) din orașul Drochia și municipiul Bălți în activități de educație financiară şi oportunităţi de dezvoltare socio-economică oferite de proiect, cu accent pe finanțarea inițiativelor antreprenoriale ale tinerilor pentru un trai sustenabil în țară.

Deschiderea de proiect a fost găzduită cu succes de Universitatea ,,Alecu Russo” din Bălți, în prezența a peste 120 de participanți, studenți, elevi, cadre universitare, reprezentanți ai administrației locale, Zona Metropolitană Botoșani, reprezentanți ai UAIC, primari ai localităților învecinate, ONG-uri și mass- media.

Pentru informatii suplimentare referitor la proiectul nominalizat apelați la numărul de telefon: 068877755 sau e-mail: caroma.nord.ngo@gmail.com.

Mai multe detalii găsiți aici

 

 

 

 

Distribuie acest articol