USARB își extinde aria de cooperare internațională

Universitatea Națională Vasyl` Stus Donetsk, cu sediul în Vinnytsia, Ucraina, reprezentată de rectorul Roman GRYNYUK, pe de o parte, și Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, reprezentată de rectorul Natalia GAȘIȚOI, pe de altă parte, au încheiat un acord de cooperare științifică și educațională în data de 12 octombrie 2018.

Prevederile acordului sunt axate pe aspirația de a extinde cooperarea internațională și de a colabora în domeniul activității de cercetare științifică și a educației, de a facilita schimbul de cadre didactice, studenți, de a disemina bunele practici, schimbul de publicații științifice și documente privind cercetarea actuală etc.

La ceremonia oficială de semnare a acordului au fost prezenți Rectorul Universităţii de Stat ,,Alecu Russo” din Bălţi,  conf. univ., dr., Natalia GAȘIȚOI și Tetyana OREKHOVA, dr. hab., prof. univ., Universitatea Națională „Vasyl Stus” din Donetsk cu sediul în Vinnytsia, Ucraina, prorectori, prodecani și șefi de departamente ale ambilor universități.

Pozele de la eveniment pot fi vizualizate aici

Distribuie acest articol