Reuniunea regională nr. 5 a partenerilor proiectului LMPI

În perioada 05-09 Noiembrie 2018, în Cadrul Proiectului Erasmus+ „Licence, Master professionnels pour le développement, l’administration, la gestion, la protection des systèmes et réseaux informatiques dans les entreprises en Moldavie, au Kazakhstan, au Vietnam”,  s-au desfășurat activitățile Grupului de Pilotaj Regional (GPR5).

Pe data de 05 noiembrie 2018, a avut loc ședința comună a partenerilor din cadrul proiectului LMPI din Republica Moldova: Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea Tehnică a Moldovei, Academia de Studii Economice a Moldovei, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, la care au participat și Claudia Melinte, coordonator al Oficiului Național Erasmus+, precum și coordonator științific LMPI prof. Jean-Noel Pachoud, împreună cu prof. J. Jarry, GIP FIPAG, Franța. În cadrul ședinței au fost prezentate realizările din cadrul proiectului în perioada raportată.

În cadrul vizitei partenerii EU au vizitat 4 universități partenere MD. La USARB ședința a avut loc pe 6 noiembrie 2018 la care au participat coordonatorul științific al proiectului – Jean-Noel Pachoud a purtat discuții progresele proiectului LMPI cu șeful Catedrei MI, dr., conf. univ. Eugeniu Plohotniuc, coordonatorul instituțional al proiectului LMPI, dr., conf. univ. Corina Negara și cu renovatorii de cursuri din cadrul Facultății ȘREM. În același timp studenți și profesori ai facultății ȘREM au participat la prezentarea Prof. Jarry, GIP FIPAG, Franța, despre regulile de aur în elaborarea unui CV, scrierea unei scrisori de motivare, pregătirea pentru interviul cu angajatorul, în perioada căutării unui loc de muncă.

Prezentările pot fi descărcate mai jos

trouver_de_bons_arguments_a_sa_candidature

s_informer_sur_les_metiers_et_les_entreprises

identifier_ses_savoir-faire_et_qualites

39_Exemples_de_CV-4

36_comment_realiser_un_bon_cv2005

35_lettre de motivation

34_repondre a une annonce

28_elaborer un projet professionnel

25_choisir ses annonces24_candidature spontanee

24_candidature spontanee

23_reussir un entretien

22_negocier avec son employeur

21_contacter une entreprise par telephone

20_Travailler en Europe

19_enqueter dans les entreprises 18_chercher un emploi a l international

18_chercher un emploi a l international

17_developper son reseau

16_selectionner les entreprises

Distribuie acest articol