Lecție publică pentru studenții USARB

În data de 09 noiembrie 2018 Centrul cultural evreiesc KEDEM  din Chișinău, în parteneriat  cu Ambasada SUA în Moldova, au prezentat în USARB o lecție publică susținută de Petlahom Leonard și Daniel Seltzer din New York, cu genericul ,,Răspunsul evreilor din America la evenimentele tragice ale Holocaustului”.

Daniel Zeltser locuieste in New York si lucreaza la Kings Bay Y / JCC Brooklyn de peste 12 ani. Deține o diplomă de master în administrația publică, a căutat să creeze și să mențină programe de îngrijire de zi pentru adulți, programe pentru cei mai tineri și adolescenți, programe de recuperare pentru persoanele cu nevoi speciale.

Leonard Petlach a fost directorul executiv al Kings Bay Y din Brooklyn, New York, din decembrie 2006. Ceva mai devreme, Leonard Petlach a fost director adjunct al Societății Credite Libere Evreiești din New York. Deține o diplomă de licență în istoria și economia evreiască de la Hunter College, un Master în administrarea afacerilor de la Colegiul Baruch, Universitatea de City din New York și un Master în Administrarea Publică de la Universitatea din New York.

Participanții au adresat întrebări referitor la totalitarism și lecții învățate.

Pozele de la eveniment pot fi vizualizate aici.

Distribuie acest articol