Misiune de Asistență Tehnică organizat
ă de Oficiul Național Erasmus+

Oficiul Național Erasmus+ a organizat în data de 16 octombrie, o Misiune de Asistență Tehnică privind Îmbunătățirea Managementului Mobilităților Academice și rolul acestuia în internaționalizarea Instituțiilor de Învățământ Superior din Republica Moldova.

Sesiunea informativ-aplicativă a fost oferită de către Dr. Filippo Sartor de la Universitatea din Bologna (Italia), expert al Asociației Universităților Europene (EUA) și a inclus discuții privind importanța relațiilor internaționale pentru Instituțiile de Învățământ Superior, organizarea mobilităților academice în universitățile europene și cele din Republica Moldova, rolul mobilităților în internaționalizarea sistemului de învățământ și metodele de recunoaștere a creditelor acumulate în mobilitate.

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi a fost reprezentată la eveniment de către Viorica Cebotaroș, conf. univ., dr., șefa Catedrei de filologie engleză și germană, și Viorica Condrat, dr., șefa CFPC.

Pentru detalii despre eveniment accesați site-ul official al Oficiului Național Erasmus+: https://www.erasmusplus.md/en/node/339

Pozele de la eveniment pot fi accesate aici

Distribuie acest articol