Invităm studenții USARB la Hackathonul ,,Empowering Youth”

Yep Moldova organizează, în parteneriat cu organizația Garage48 din Estonia (cea mai bună din Europa la organizarea de hackathoane), Hackathonul cu genericul Empowering Youth, care se va desfășura la Chișinău în perioada 12-14 aprilie 2019, în Artcor – cel mai nou și creativ Hub deschis în municipiu, destinat conectării comunităților creative.

Scopul acestui maraton este de a aduna la un loc elevi, studenți, părinți, profesori, antreprenori etc, oameni care își doresc să facă o schimbare și să contribuie, prin diferite metode și idei, la dezvoltarea tinerilor.

Pot fi idei ce țin de industriile creative, artă, educație, oraș inteligent, oportunități de dezvoltare, recreere, sport, mobilitate, etc.

În doar 48 de ore, participanții vor transforma ideea pe care o au în prototip (MVP), vor prezenta rezultatele în faţa unui juriu internațional, iar cele mai bune echipe vor fi premiate.

Toți participanții vor fi îndrumați de către mentori de top din țară și din Estonia.

Acest hackathon este destinat tuturor, indiferent de vârstă, experiență, cunoștințe. Condiția de bază este să avem încrederea că viitorul poate fi construit de fiecare în parte.

Pentru studenții din USARB, se va asigura transport și un loc de cazare. Cafeaua, mâncărurile calde și snack-urile vor fi asigurate pe tot parcursul evenimentului, astfel încât, participanții să se concentreze la maxim asupra dezvoltării ideii în MVP.

Pagina evenimentului: Facebook

Agenda evenimentului: https://bit.ly/G48empoweryouth

Pentru înregistrare trebuie dat clic aici:  https://bit.ly/EmpowerYouthMoldova 

Distribuie acest articol