Atelier de difuzare 2

În cadrul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți anual se organizează s-a Concursul de rezolvare a problemelor de matematică în memoria proeminetului matematician Valentin Belousov, organizat pentru elevii claselor liceale X, XI şi XII.

În acest an la concurs au participat 184 de liceeni din zona de nord a ţării (mun. Bălţi, r. Drochia, r. Sîngerei, r. Soroca, r. Ungheni, r. Călărași,  r. Făleşti, r. Rîşcani, r. Floreşti, r. Glodeni, r. Ocnița, mun. Chișinău, r. Edineț, r. Dondușeni).

În cadrul evenimentului dat membrii proiectului LMPI au organizat un atelier de difuzare pentru elevii participanți la concurs și profesorii acestora. În cadrul atelierului dr., conf. univ. Mircea Petic, membru al echipei de implementare a proiectului a prezentat principalele obiective ale proiectul Erasmus+ LMPI, beneficiile acestui proiect pentru viitorii studenți la specialitățile cu traseul Securitatea Informației. Elevilor li s-a prezentat oferta universității în domeniul informaticii și a securității informației.

Distribuie acest articol