Eveniment științific studențesc la catedra de științe ale naturii și agroecologie

După deschiderea solemnă și audierea prezentărilor științifice din cadrul ședinței plenare a lucrărilor acestui forum științific studențesc, echipa de tineri cercetători ai catedrei ȘNA și studenții dornici de a ”naviga” prin zona proximă a necunoscutului și a tainelor naturii s-au întrunit la  ora 13:00 în aula 583 în cadrul secțiunii ”Științe ale naturii”.

10 studenți de la diferite specialității ale catedrei au relatat prezenței rezultatele micilor descoperi realizate pe tărâmul cercetărilor științifice.

Aria tematică a cercetărilor în cadrul acestei secțiuni a abordat o gamă diversă de probleme din așa sfere ca: agricultură (2 raportori), geografie (2 raportori), biologie (3 raportori), chimie (1 raportor), didactica biologiei (1 raportor), ecologie/protecția mediului și dezvoltare durabilă (1 raportor). Materialele și temele prezentate provin din tematica de cercetare în cadrul lucrului asupra tezei de licență (5 persoane), precum și a tezelor de master (5 persoane).

Pe parcursul celor 3 ore de lucru în secție, participanții au beneficiat de plăcutul prilej de a savura multe idei originale, provocări interesante, care au amplificat și așa destul de ridicatul interes față de această dimensiune a procesului de activitate în cadrul realizării programelor de studiu din catedră.

 Pozele de la eveniment pot fi găsite aici

 
Distribuie acest articol