Olimpiada universitară „TEHNOLOGII INFORMAȚIONALE ȘI COMUNICAȚIONALE 2019”, la ediția a X-a în USARB

Olimpiada este un concurs de excelență, un prilej de etalare a cunoștințelor, un exercițiu de valorizare a achizițiilor candidaților, de gestionare a emoțiilor, rezultatul fiind satisfacția muncii pe care studenții au depus-o împreună cu profesorii care i-au pregătit pentru a ajunge la acest nivel de performanță.

Un prilej de competitivitate academică l-a constituit și Olimpiada universitară „Tehnologii Informaționale și Comunicaționale 2019”, care  a avut loc în data de 17 mai 2019. Aflată la cea de-a X-a ediție, olimpiada a fost organizată de Catedra de Matematică și Informatică a Facultății de Științe Reale, Economice și ale Mediului a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți. La Olimpiadă au participat studenții anului I de studii, de la toate specialitățile non-IT, ale tuturor facultăților, care au avut nota, la evaluarea finală, la unitatea de curs TIC, egală sau mai mare decât 8.00.

Afișăm lista studenților premianți și participanți la această Olimpiadă:

  1. Mihaela Melnic, MZ11Z – Locul I
  2. Corneliu Serjantu, DR11Z – Locul II
  3. Sorina Sîrbu, DR11Z – Locul II
  4. Ana-Anastasia Moseiciuc, DR12Z – Locul III
  5. Inga Tcaci, DR12Z – Locul III
  6. Ecaterina Bînzari, AP11Z – Mențiune
  7. Ciprian Gherlovan, DR11Z – Mențiune
  8. Valentina Antoci, EI11Z
  9. Victoria Rotaru, DR11Z
  10. Valentina Burlacu, AP11Z
  11. Andriana Melnic, AP11Z
  12. Victoria Costin, EI11Z
  13. Diana Dubceac, AP11Z
  14. Nicu Iuri, DR11Z
  15. Vitalie Vatamaniuc, DR11Z
  16. Mihaela Șchiopu, AP11Z
  17. Maria-Luiza Repeșco, DR11Z
  18. Svetlana Ilev, DR11Z
  19. Oleg Țui, MZ11Z

Din componența Comitetul organizatoric au făcut parte: Eugeniu Plohotniuc, dr., conf. univ., Lidia Popov, lect. sup. univ., Radames Evdochimov, lect. univ., Octavian Cozniuc, lect. univ., Vitalie Țîcău, lect. univ.

Urări de bine și frumoase realizări studenților participanți la Olimpiadă și gratitudine profesorilor pentru energia investită în modelarea acestor tineri, viitori specialiști performanți în domeniul tehnologiei informaționale și comunicaționale.

Foto aici

Distribuie acest articol