OFERTA DE STAGII LA MEMORIALUL IPOTEŞTI

Stagiu de cercetare a operei eminesciene

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, instituţie al cărei principal obiectiv este cercetarea şi promovarea operei eminesciene, dar şi a poeziei şi criticii literare româneşti, oferă un stagiu de cercetare a operei eminesciene pentru o perioadă de o lună pe parcursul anului 2019.

Stagiul, care presupune  acordarea sumei de 3000 de lei, accesul la Biblioteca Naţională de Poezie Mihai Eminescu şi la Biblioteca Judeţeană Mihai Eminescu Botoşani, se acordă profesorilor şi cercetătorilor români şi străini, indiferent dacă locuiesc în ţară sau în străinătate.

Solicitările de participare la concursul de acordare a stagiului se depun de către candidaţi, prin poştă, în perioada 05 iulie – 05 august 2019, la Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, str. Mihai Eminescu nr. 19, sat Ipoteşti, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, cod 717253, sau prin e-mail (format PDF) la adresa: bursecercetareipotesti@gmail.com

La încheierea stagiului de cercetare, beneficiarul este obligat să depună, pentru publicare, la Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu textul rezultat în urma cercetării, Memorialul obligându-se să publice textul conform planului său editorial.

https://www.eminescuipotesti.ro/docpdf/REGstagiicercetoperaemin2019.bmp

Stagiu pentru traducerea operei eminesciene

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu oferă un stagiu pentru traducerea operei eminesciene pentru o perioadă de o lună pe parcursul anului 2019.

Stagiul constă în acordarea sumei de 3000 de lei, accesul la Biblioteca Naţională de Poezie Mihai Eminescu şi la Biblioteca Judeţeană Mihai Eminescu Botoşani.

Solicitările de participare la concursul de acordare a stagiilor se depun de către candidaţi, prin poştă, în perioada 5 iulie – 5 august 2019, la Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, str. Mihai Eminescu nr. 19, sat Ipoteşti, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, cod 717253, sau prin e-mail (format PDF) la adresa: bursecercetareipotesti@gmail.com.

La încheierea stagiului de cercetare, beneficiarul este obligat să depună, pentru publicare, la Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, textul rezultat în urma traducerii, Memorialul obligându-se să publice textul conform planului său editorial.

https://www.eminescuipotesti.ro/docpdf/REGstagiitradoperaemin2019.bmp

Mai multe detalii aici

 
Distribuie acest articol