Sesiune de lucru în cadrul proiectului ELEVATE

Academia de Studii Economice din Moldova a organizat și a găzduit în data de 3 octombrie 2019 o sesiune de lucru în cadrul proiectului ELEVATE. Olesea Sîrbu, vice rector ASEM, coordonator al proiectului a elucidat rezultatele activităților  palnificate în cadrul proiectului ELEVATE Elevating the Internationalisation of Higher Education in Moldova, reference number: 573921-EPP-1-2016-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP din cadrul Programului Erasmus+, Capacity Building in Higher Education.

Subiecte analizate:

  • Extinderea perioadei de implementare a proiectului până în data de 14.10.2020;
  • Contabilizarea rezultatelor pe fiecare pachet de lucru și ajustarea perioadelor de timp;
  • Elaborarea calendarului de diseminare și a Rapoartelor de diseminare etc.

Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți a fost reprezentată la eveniment de către doamna Valentina Prițcan, coordonator instituțional al proiectului ELEVATE.  

Proiectul Nr. 573921-EPP-1-2016-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP ,,Elevating the Internationalisation of Higher Education in Moldova” (ELEVATE), din cadrul programului european ERASMUS + are drept scopdezvoltarea și implementa strategiilor, politicilor, măsurilor naționale și instituționale semnificative, transparente și ample, care ar asigura o abordare sistematică și strategică pe termen lung a internaționalizării învățământului superior și al cercetării, ar spori nivelul de stabilire a relațiilor internaționale în universitățile din Moldova, ar facilita creșterea calității și domeniul de aplicare al parteneriatelor internaționale stabilite în cadrul EHEA și ERA.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți la Facebook

Pentru mai multe detalii despre proiectul ELEVATE accesați link-ul paginii oficiale a proiectului http://elevate-project.md/ și pagina ELEVATE USARB http://www.usarb.md/elevate/

Distribuie acest articol