Balul Bobocilor 2019

În data de 20 noiembrie 2019, studenții anului I ai Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți au participat la Balul Bobocilor 2019, care s-a desfășurat în Sala Polivalentă a corpului administrativ. Pentru prima dată, participanții nu au trecut printr-o etapă de preselecție, pentru a încuraja implicarea la acest eveniment a tuturor studenților   anului I. Evenimentul a avut drept obiectiv perpetuarea unei tradiții frumoase, oferind studenților un spectacol atractiv într-un spațiu familiar și într-o atmosferă festivă și caldă. Astfel, studenții au avut ocazia de a comunica, a interacționa, a se distra împreună cu colegii din toate Facultățile.

Cu un cuvânt de salut s-a adresat studenților-bobocei Rectorul USARB, conf.univ.dr., Natalia Gașițoi, mulțumindu-le pentru implicare și creativitate în organizarea evenimentului. Boboceii din fiecare Facultate au prezentat câte o creație artistică, conformă specificului facultății.

Atmosfera a fost susținută de artiști invitați: grupul vocal „Art Vivat”,  Dina Morari (voce), Victor Granețchi (chitară), Anastasia Ghevco și Anatolii Vieru (vioară, chitară), Ana Răzmeriță  și Mihai Vreme (dansatorii) și grupul de dans modern „Maximum Dance”.

La eveniment a fost organizată o tombolă și cei mai norocoși participanți s-au ales cu cadouri foarte utile pentru procesul de studii. Totodată, boboceii au participat și la o mulțime de jocuri distractive, organizate și ghidate de studenta anului II Veronica Gușan.

În urma jurizării,  au fost desemnați în calitate de Rege și Regină a Balului studenții Mihaela Mereuță, Facultatea de Drept și Științe Sociale, și Daniel Mocrîi, Facultatea de Științe Reale, Economice și ale Mediului.

Menționăm că „Balul Bobocilor 2019” a fost organizat de Secția CEVS, șefă Margarita Tetelea, conf.univ.dr., metodist Cătălin Sandu, Autoguvernarea Studențească USARB, președinte Victor Grigor, Oxana Chira, dr.lect.univ., prodecanii USARB, decanii studențești și studenții anului I, tutorii grupelor academice.

Surpriza serii a fost discoteca mult așteptată cu participarea unui disc jockey renumit.

Foto aici

Distribuie acest articol