Lansarea cărții

 „Primul jurnal misionar al Cuviosului Anatolie Tihai, un apostol român pe ogorul ortodoxiei japoneze”

În data de 12 decembrie 2019, Catedra de Ştiințe Socioumane și Asistență Socială în colaborare cu Consulatul General al României în Bălţi, Episcopia de Bălți a Mitropoliei Basarabiei, Centrul de Informare al României, Biblioteca Științifică a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți au organizat lansarea cărții „Primul jurnal misionar al Cuviosului Anatolie Tihai, un apostol român pe ogorul ortodoxiei japoneze” editura Episcopiei de Bălți, 2018.

În cadrul evenimentului, ce a avut loc în Sala de lectură nr.1 Ştiinţe socioumaniste şi economice a Bibliotecii Științifice, a participat Consulul General al României în Bălţi, Petrișor DUMITRESCU; PS ANTONIE, Episcop de Bălţi, Mitropolia Basarabiei; Vlad CUBREACOV, responsabil de ediție, membru al Uniunii Jurnaliștilor și al Asociației Naționale a Jurnaliștilor din Republica Moldova; Lidia PĂDUREAC, dr., conf. univ, prim-prorector USARB; Olga JACOTA-DRAGAN, asist. univ., șeful interimar al Catedrei de științe socioumane și asistență socială USARB.

Evenimentul a găzduit o audiență formată din reprezentanți ai Consulatului General al României în Bălţi, Mitropoliei Basarabiei, profesori, studenți.

 

 

Distribuie acest articol