Draga Familie academică USARB – elevi, studenți, colaboratori și absolvenți!

Astăzi, 1 septembrie 2021, dăm start unui nou an academic, an plin de speranțe, oportunități și planuri îndrăznețe.

Nu ne putem întruni, așa cum obișnuiam altă dată, în Sala Mare a Teatrului Național Vasile Alecsandri, dar suntem foarte bucuroși să ne revedem în campusul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți de pe strada Pușkin 38. La intrarea în blocuri veți observa anunțuri cu reguli stricte de comportament, pe care Vă rog mult să le respectați, astfel încât să reușim să menținem un mediu de învățare și activitate sigur și sănătos.

Dragi elevi și studenți, Vă urez să fiți sănătoși, curioși, creativi, responsabili, activi și să Vă lăsați inspirați și educați de cadrele noastre științifico-didactice și didactice. Universitatea Vă va oferi multe oportunități, trebuie doar să fiți receptivi, îndrăzneți și muncitori. Trăiți din plin viața studențească, iar anii luminoși petrecuți în campusul USARB să Vă ajute la transformarea viselor în realitate!

Dragi profesori și colaboratori, Vă mulțumesc pentru dedicație și fidelitate Universității bălțene. Împreună, uniți, putem face față provocărilor zilei de azi, putem să ne ajutăm, să experimentăm abordări noi în predare și cercetare în formatul față-în-față și cel la distanță, să creștem calitatea tuturor serviciilor universitare, să îndeplinim misiunea Universității. Vă urez multă sănătate, realizări importante, mulți studenți inspirați de Dumneavoastră și care să Vă inspire, prosperitate, pace, bucurii și căldură în familie!

Dragi absolvenți, Vă urez succese profesionale și creștere în carieră. USARB mereu Vă va fi alături pentru a Vă oferi noi oportunități de formare profesională continuă și posibilități de a împărtăși experiența profesională cu studenții și colaboratorii noștri!

Vă doresc tuturor un an de studii cu multe descoperiri frumoase și realizări!

Natalia Gașițoi,

rector USARB

 

 

 

 

Distribuie acest articol