Fii SMART cu USARB! Școala de antreprenoriat, ediția a IV-a

Dragă comunitate USARB, studenți, absolvenți, parteneri ai USARB! Avem plăcerea de a  informa că apelul pentru instruiri SMART axate pe antreprenoriat, este acum deschis!

Ești interesat să devii antreprenor, dar te străduiești să găsești o idee solidă pentru a o transforma într-o afacere sau ai idei de pornire,  potențial creativ, dar îți lipsesc abilitățile și resursele pentru a realiza acest potențial? Poate ai nevoie de o echipă creativă și de suport?

Nu ratați șansa de a vă alătura programului SMART de training și antreprenoriat – Fii SMART cu USARB! Școala de antreprenoriat, ediția a IV-a! Echipa de formatori SMART USARB vor împărtăși cunoștințe, expertiză și resurse pentru a vă ajuta să vă extindeți activitățile, ideile, să vă orientați spre piața regională sau chiar globală. În timpul sesiunilor de instruire SMART puteți învăța cum să generați idei valide lansare a unui start-up. Instruirile au fost concepute special pentru cei care nu au experiență anterioară în lansarea sau gestionarea afacerilor. Vă vom oferi cunoștințe și vom dezvolta capacități de care are nevoie un lider de start-up pentru a conduce cu succes o companie.

Echipa de implementare a proiectului SMART a Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți Vă invită la sesiunile de formare Fii SMART cu USARB! Școala de antreprenoriat, ediția a IV-a, care se realizeză în cadrul proiectului SMART –585620-EPP-1-2017-1- EL-EPPKA2-CBHE-JP Fostering university-enterprise cooperation and entrepreneurship of students via SMART Caffes, co-finanțat de programul ERASMUS+ al Uniunii Europene, în care USARB este partener.  

Fii SMART cu USARB!  Te așteptăm la sesiunea de lansare, în data de 6 septembrie 2021, ora 17.00, videoconferință, aplicația Google Meet.

Pentru participarea la Școala de antreprenoriat, realizată în cadrul proiectului SMART, este necesar să completați FORMULARUL DE PARTICIPARE: aici

Pentru informații suplimentare, contactați:

Valentina Prițcan, coordinator local al proiectului SMART,

dr., conf. univ.

E-mail: valentina.pritcan@gmail.com

Tel.: +373 693 22482

 

Distribuie acest articol