Studenții USARB obțin noi performanțe în dezvoltarea carierei!
Trei studente din cadrul Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți au fost desemnate cîștigătoare ale programului de internship „Stagii de practică cu remunerare”, organizat de #MAIB.
21 de elevi și studenți de la patru instituții de învățământ din țară au fost selectați pentru participarea în cadrul programului de internship „Stagii de practică cu remunerare”, organizat de MAIB. Din 1 octombrie curent, tinerii vor fi încadrați în diferite departamente ale băncii, conform poziției pentru care au optat la etapa de înscrieri în program.
În total, 74 de aplicanți au depus dosarele pentru a beneficia de oportunitățile programului de internship. Tinerii au fost selectați ținând cont de mai multe criterii, inclusiv conform reușitei academice și rezultatelor interviului cu echipa HR.
Svetlana Bodaci, directoare HR: „În cadrul interviurilor am descoperit extrem de mulți tineri ambițioși, dornici să învețe bunele practici financiare, de marketing sau din domeniul Riscuri. Îi așteaptă multe provocări și o mulțime de procese de lucru captivante, pe care, probabil, vor avea ocazia să le testeze în premieră. Avem certitudinea că la finalizarea programului de internship studenții vor fi gata să facă primul pas în carieră și ne vom bucura pentru cei care vor rămâne parte a echipei MAIB”.
În următoarele șase luni, tinerii vor participa la sesiuni de instruire şi traininguri, ghidate de profesionişti și mentori din bancă. Stagiarii au asigurată o bursă lunară, vor primi cardul bancar AVANTI şi posibilitatea de angajare cu program întreg sau redus.
Încheierea programului de internship va fi marcată de pregătirea şi prezentarea unor proiecte de grup. Cel mai bun proiect va fi prezentat și premiat de către managementul băncii.
Mai multe informații despre programul de internship sunt disponibile consultând pagina web www.student.maib.md.
Lista studenților selectați pentru programul de internship este disponibilă mai jos.
 
 
 
Distribuie acest articol