Tinerii studioși din USARB și-au dat întâlnire la Europe Café

În data de 30 septembrie 2021, tinerii studioși din USARB și-au dat întâlnire la Europe Café, un loc potrivit pentru generarea ideilor și planificarea acțiunilor de consolidare a strategiei de internaționalizare a USARB, un loc potrivit pentru dialoguri despre UE, proiecte internaționale, oportunități pentru tineri.  Locul unde te poți documenta despre trecutul, prezentul și viitorul Europei, locul unde găsești informații despre oportunitățile oferite de Uniunea Europeană și afli detalii frumoase despre parteneriatul dintre USARB și instituții din UE.

Vizita a fost organizată de doamna prorector Valentina PRIȚCAN, în parteneriat cu minunata echipă Europe Café, cu participarea Vitaliei Digolean, metodist la DRI, USARB, studenții Renat Romanciuc, Litere; Valeria Cabac, SREM, Elena Pînzescu și Natalia Leorda, ȘEPA, elevele Colegiului Pedagogic Gabriela Țarălungă,  Adriana Golovca, Maria Pirojoc și  Marina Șpac. 

Departamentul de Relații și Internaționale al USARB, în parteneriat cu Europe Café, consolidează activitatea Euroclub-ului USARB. Împreună promovăm relațiile de cooperare dintre UE și Republica Moldova, organizăm activități de promovare a valorilor europene, consolidăm internaționalizarea ,,acasă”.

Mulțumim,  Europe Café, pentru ospitalitate, inspirație și parteneriat eficient. Mulțumim, UE pentru oportunitățile oferite prin finanțarea multiplelor proiecte pentru studenții și colaboratorii USARB.

Distribuie acest articol