Studenții USARB în mobilitate academică la Universitatea din Volda, Norvegia!

Studentul Facultății de Litere a USARB Leonardo Bogdan a fost selectat de către Departamentul de Relații Internaționale a USARB pentru un stagiu de mobilitate internațională de credite la Universitatea din Volda, Norvegia, cu suportul programului Erasmus+!

Leonardo Bogdan savurează noua experiență și împărtășește primele impresii: ,,Nu am crezut că voi avea această oportunitate unică să studiez în Norvegia, o țară extraordinar de frumoasă, unde natura te cucerește și te ademenește cu splendoarea ei. Aici ochiul nu se satură de privit, iar inima se umple mereu de bucurie. Totuși, nu numai natura e așa, și oamenii sunt la fel de prietenoși și săritori la nevoie. Acest lucru l-am învățat chiar din prima zi când am pășit pe teritoriul acestei țări nordice.

Sunt in a patra săptămână de studii, iar orele  de curs îmi aduc o plăcere imensă (la moment suntem offline). Mi-am făcut prieteni și  împreună încercăm să savurăm din toate clipele frumoase. Este o experiență inedită si cred că se merită tot efortul depus. Acest stagiu de mobilitate internațională (oferit de programului Erasmus+) m-a învățat să fiu perseverent și să-mi urmez visele”.

Mulțumim, Leonardo Bogdan, pentru impresii împărtășite!

Un nou început, noi performanțe! USARB oferă experiențe de neuitat! 

Distribuie acest articol