„Lansează un Startup din Universitate” – prima conferință pentru studenți, organizată de către studenți

Startup Students, în parteneriat cu Tekwill, USAID, Sweden, Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Technovator, vă invită la prima conferință organizată de către studenți și pentru studenți: „Lansează un Startup din Universitate”.

Evenimentul va avea loc în data de 14 mai 2022, în intervalul orelor 11:00 – 17:00, la Tekwill.

Conferința este dedicată studenților care doresc să-și dezvolte competențele antreprenoriale și abilități în dezvoltare de produse, complementar la experiența universitară.

 

LOCURILE SUNT LIMITATE!

Nu rata ȘANSA de a participa la cea mai tare conferință pentru studenții antreprenori, înscrie-te acum: https://forms.gle/RU6Pz3pg99tMwtcA8 . Data limită de înregistrare: 5 mai 2022.

Programul se desfășoară în colaborare cu 10 universități din patru regiuni ale țării: Universitatea Tehnică A Moldovei, Universitatea de Stat din Moldova, Academia de Studii Economice din Moldova, Universitatea Liberă Internațională din Moldova, Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Universitatea de Stat din Comrat, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul și Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

În cadrul conferinței vor fi abordate o serie de repere importante pentru dezvoltarea competențelor necesare pentru a avansa într-un startup, aspecte actuale de combinare a activității universitare și extracurriculare, bunele practici ale altor universități, tendințe și oportunități.

Printre vorbitori se numără Rectorii Universităților participante la ediția precedentă, finaliștii programului, reprezentanți ai programului cât și invitați speciali precum Roman Gluck, Vasile Granaci, Emil Chichioi, Răzvan Craciunescu, Veaceslav Cunev, cât și reprezentanți Eramus+, PWC și alți reprezentanți importanți în agenda.

Urmărește evenimentul pe Facebook: https://fb.me/e/1PUftIwEz și află mai multe detalii aici: https://bit.ly/3MgDKxk.

Conferința „Lansează un Startup din Universitate”, este organizată de către Startup Students și Technovator, cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Guvernului Suediei în cadrul proiectului Tekwill și Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), parteneri media: Moldova.org și Boomerang.

Distribuie acest articol